Hodnocení obchodu

5,0 10 hodnocení
5
10x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
K Avatar autora Kateřina | 16.1.2023
Velice spokojeni. Děkujeme za osobní péči.
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 16.1.2023
Děkujeme za hodnocení i recenzi. ❤️
TV Avatar autora Tomáš Votava | 11.1.2023
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 11.1.2023
Děkujeme za hodnocení.
MM Avatar autora Michal Makovec | 10.1.2023
Skvělá spolupráce, příjemná a bezproblémová komunikace. Vždy ochotní a snaží se vyjít maximálně vstříc. Moc Vám fandím, ať se daří.
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 10.1.2023
Děkujeme za recenzi i za přání!
PJ Avatar autora Petr Jankola | 7.1.2023
PS Avatar autora Petr Stündl | 6.1.2023
V první řadě oceňuji MyCello jako skvělý nápad.Za krásné peníze mám kvalitní nástroj.Doporučuji si nástroj vyzkoušet přímo ve showroomu v Přerově.Osobně jsem firmu navštívil...mají perfektní a profesionální servis a přístup k zákazníkovi.Jsou skvělý tým lidí a moje MyCello bylo perfektně seřízené a já odjížděl perfektně naladěný.Přeji MyCellu spoustu spokojených zákazníku.
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 16.1.2023
Moc děkujeme za krásnou recenzi, snažíme se dělat věci srdcem, a o to více si vážíme takovýchto zákazníků, kteří to dokážou ocenit, jako Vy. Přejeme spoustu krásných chvil s nástrojem a jsme tady vždy pro vás! ❤️
AS Avatar autora Anna Skácelíková | 23.12.2022
Profesionální web, rychlost notifikací, objednané zboží skladem a okamžitě k vyzvednutí.
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 10.1.2023
Děkujeme za krásnou recenzi!
JP Avatar autora Jan Plichta | 24.11.2022
Děkujeme za hodnocení!
BK Avatar autora Bedřich Kameník | 14.4.2022
Ano, velice
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 10.1.2023
Děkujeme za hodnocení!
MT Avatar autora Martin Thornton | 15.2.2022
I am proud to be the owner of the first Mycello to be delivered to the UK. As an enthusiastic cello player I watched with interest the development of this unique instrument; so clever in its design and manufacture using 3D printing. The realisation is a truly fantastic electric cello of quality that looks and sounds way beyond its affordable price. Played without amplification there's just the right amount of volume to enjoy endless hours of practice and not disturb anyone. Add a guitar multi effect pedal with an amplified speaker and there's an endless world of fun The achievement and professionalism of the Mycello team is outstanding; from a fledgling Kickstarter project to a fully operational company in such a short time is admirable. If you love playing cello and are thinking of having an electric one, make sure you check out the MyCello website; I'm so glad I did!
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 15.2.2022
Thank you very much for your lovely review and satisfaction with MyCello. We do our best and we do it with heart. Your appreciation is a great joy for us. We wish you many happy moments with MyCello. ❤
V Avatar autora Veronika T. | 27.1.2022
Příjemná komunikace.
JT Avatar autora Jan Tobolík (Administrátor) 15.2.2022
Děkujeme! ❤